Geplaatst op: vrijdag 30 november 2018 door Verkley

Wegens werkzaamheden is vanaf maandag 03-12-2018 een omleiding gepland van het fietspad tussen Oosterwolde en Veenhuizen.

Geplaatst op: woensdag 1 augustus 2018 door Verkley
In de omgeving van Oosterwolde worden zonneparken aangelegd. Van Liander hebben wij de opdracht gekregen om deze zonneparken aan te sluiten op het elektriciteitsnet van Liander.
Geplaatst op: woensdag 5 oktober 2016 door Verkley

ProRail realiseert ter hoogte van de Rouaanstraat (spoorlijn Groningen-Zuidbroek) een opstelplaats voor treinen. Het bestaande spoortracé wordt daarom verbreed. Hiervoor moet de bestaande drinkwaterleiding worden verlegd.

In opdracht van het Waterbedrijf Groningen past Verkley deze drinkwatertransportleiding aan. 

Geplaatst op: maandag 18 juli 2016 door Verkley

'De ondergrondse verbinder', lees het artikel in het Fries Journaal van juli. 

Geplaatst op: vrijdag 24 juni 2016 door Verkley

Verkley hecht waarde aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. Dit doen we ook door Stichting Opkikker te steunen met het inzamelen van oude mobiele telefoons. 

Geplaatst op: woensdag 1 juni 2016 door Verkley

Duurzaam rijden, eindelijk hebben we onze Euro 6 vrachtwagen!

Met deze vrachtwagen wordt het milieu zoveel mogelijk ontzien. Daarnaast zorgt deze Euro 6 vrachtwagen voor maximaal rendement. 

Geplaatst op: vrijdag 15 april 2016 door Verkley

Verkley is lid van de ‘Freonen fan Fossylfry Fryslân: een netwerkgroep voor de promotie van duurzame energie in Fryslân. Door het programma Energie Now! Culturele hoofdstad 2018 weet elke Fries straks dat Friezen goed zijn in het maken van schone energie door energieneutrale Festivals, energieneutrale huizen, groen gas voertuigen enz.

Geplaatst op: maandag 4 april 2016 door Verkley

 Onze opdrachtgever Liander voert dagelijks kwaliteitscontroles uit bij haar aannemers. Controles die worden uitgevoerd bij werkzaamheden op gebied van aansluitingen tijdens en/of na afloop van het werk. In 2015 zijn in totaal 11.000 controles door Liander Aansluitingen uitgevoerd onder de 23 contractaannemers. Wij staan in de top 5 van beste aannemers en zijn hier trots op.

Geplaatst op: woensdag 16 maart 2016 door Verkley

Op zaterdag 19 maart 2016 start de vijftiende editie van de Bonifatiusloop, ook wel de mooiste loop van het Noorden genoemd. De deelnemers worden hierbij door het historische centrum van Dokkum gevoerd.

De wandeltocht kent twee afstanden: 10,3 km en 24,5 km. De deelnemers aan de loop kunnen kiezen uit drie afstanden: 5 km, 10 km en de halve marathon (21,1 km). Zie voor meer informatie: http://bonifatiusloop.nl

De Bonifatiusloop is uitgegroeid tot een evenement van formaat. Zowel geoefende hardlopers, recreanten en scholieren nemen enthousiast deel. Ieder jaar neemt het aantal aanmeldingen toe.

Verkley wenst alle deelnemers veel succes en plezier!

 

Geplaatst op: maandag 14 maart 2016 door Verkley

 

Verkley neemt voor het derde jaar deel aan de Business Contact Dagen Noord (BCDN), die op 22 en 23 maart plaatsvinden in het WTC-Expo in Leeuwarden. Wij nodigen u graag uit voor deze beurs.

Via www.bcdn.nl/bezoekers/entree-registratie kunt u zich onder vermelding van registratiecode J2D6BR aanmelden. Hier kunt u zich kosteloos als bezoeker registreren.

U kunt ons vinden op het Cambuurplein, stand 4040. Wij ontmoeten u graag tijdens BCDN!

Geplaatst op: woensdag 9 maart 2016 door Verkley

Het Zonnepark Ameland, waarvoor Verkley samen met Pol de bekabeling heeft aangelegd, is het grootste van Nederland. Het Zonnepark dient als uithangbord van Ameland en wekt interesse op, tot uit Japan. 

Geplaatst op: donderdag 7 januari 2016 door Verkley

Bureau Veritas heeft in het laatste kwartaal van 2015 Verkley weer geaudit. De auditeurs waren zeer tevreden en hebben Verkley opnieuw voorgedragen voor de her-certificering. 

Geplaatst op: maandag 24 augustus 2015 door Verkley

"IDS" is een enthousiaste en bloeiende skeelervereniging voor zowel de jeugd als senioren, recreanten en wedstrijdsporters. Skeelervereniging “IDS” heeft een visie op het ontwikkelen van talent.
Deze visie heeft zijn vruchten al afgeworpen. Uit de eigen jeugd zijn rijders en rijdsters doorgestoten naar het hoogste nationale en internationale niveau: Bauke de Jong, Meindert Bouma, Corina Strikwerda en Gerrie van Lingen.

Skeelervereniging IDS

De foto is genomen tijdens de finale landelijk baan volwassen op 19 augustus. Op kop Elma de Vries.

 

Geplaatst op: woensdag 13 mei 2015 door Verkley
Verkley BV, aannemer in boven- en ondergrondse infrastructuur (kabels en leidingen) in Drachten, heeft met de familie Roggen overeenstemming bereikt over de overname van branchegenoot Roggen uit Groningen. Verkley neemt de vennootschappen Roggen Infra BV en Roggen Kabels-Leidingwerken BV. over, inclusief al haar personeelsleden (34 medewerkers).
Geplaatst op: maandag 2 februari 2015 door Verkley

 Winst op de Weissensee

Geplaatst op: woensdag 21 januari 2015 door Verkley
Deelname landbouwbeurs december 2014
Geplaatst op: maandag 19 januari 2015 door Verkley
Enexis Noord heeft haar 4-jarige solocontract, na een uitvoerige aanbestedingsronde en een verificatie-bezoek, gegund aan Verkley BV.
Geplaatst op: maandag 19 januari 2015 door Verkley

Sinds eind 2014 is Verkley in het bezit van het certificaat CO2 bewust; niveau 3. Een mooie stap voor onze organisatie en een eerste kroon op ons werk om de CO2 uitstoot zo veel mogelijk tegen te gaan.