Verbinden is gezond
We leggen duurzame verbindingen met sporters en de wereld om ons heen. Dit doen we door middel van sponsoring, maar ook door maatschappelijk verantwoord te ondernemen.

Sport en sponsoring
In de sport wordt voortdurend gewerkt aan het ontwikkelen van talent. Dit doen we ook binnen Verkley. We werken aan goede omstandigheden en mogelijkheden. Zo kunnen ambitieuze mensen zich verder ontwikkelen. We willen ook sporters graag in de gelegenheid stellen om de beste prestaties neer te zetten. Daarom is Verkley met regelmaat (co) sponsor van diverse (sport)activiteiten in Friesland.

Maatschappelijk verantwoord
Verkley heeft een brede blik op ontwikkelingen in de maatschappij. Juist omdat we er zelf middenin staan. We doen dit door betrokken te zijn met anderen en zorgvuldig om te gaan met het milieu. Dit doen we vanuit de Corporate Responsibility (CR) gedachte. CR is een belangrijk strategisch speerpunt van ons en is door onze hele organisatie verweven.

 

Verkley sponsort Skeelervereniging "IDS" in De Westereen
"IDS" is een enthousiaste en bloeiende skeelervereniging voor zowel de jeugd als senioren, recreanten en wedstrijdsporters. Skeelervereniging “IDS” heeft een visie op het ontwikkelen van talent.
Deze visie heeft zijn vruchten al afgeworpen. Uit de eigen jeugd zijn rijders en rijdsters doorgestoten naar het hoogste nationale en internationale niveau: Bauke de Jong, Meindert Bouma, Corina Strikwerda en Gerrie van Lingen.

De foto is genomen tijdens de finale landelijk baan volwassen op 19 augustus. Op kop Elma de Vries.

 

SC Cambuur
Verkley is ook prominent aanwezig in het sc Cambuur stadion in Leeuwarden. Vanaf seizoen 14-15 hebben we een prachtig en opvallend bord ter hoogte van de middellijn.