Ontdek het Ondergrondse Infra Plein tijdens de Infra Relatiedagen in de Evenementenhal Hardenberg op 6, 7 & 8 februari 2024!

Op 6, 7 en 8 februari 2024 is Verkley aanwezig op het Ondergrondse Infra Plein tijdens de Infra Relatiedagen in de evenementenhal in Hardenberg.

Het Ondergrondse Infra Plein is een samenwerking tussen grote bedrijven in de infrastructuursector en opdrachtgevers zoals Enexis en Vitens. Het doel is om de branche te promoten en om meer mensen enthousiast te maken voor het vakgebied, want dat is hard nodig om de energietransitie te laten slagen. In 2030 moet Nederland 49% minder CO2 uitstoten. En in 2050 moet de uitstoot met 95% zijn afgenomen. Daarvoor is duurzame energie nodig. We hebben op veel plaatsen in Nederland nu al te maken met een overvol stroomnet. En we gaan nog veel meer elektriciteit nodig hebben. Het huidige stroomnet zal daarom verstevigd moeten worden. Voorlopig is er dus nog werk zat en zijn er volop carrière kansen bij Verkley!

Op een ruim plein van 600 vierkante meter kun je de praktische aspecten van ondergrondse infrastructuur ervaren en op een speelse manier kennismaken met het vak. Dit gebeurt door middel van demonstraties, informele kennissessies, leuke spellen en nog veel meer!

Naast het Ondergrondse Infra Plein is er ook een volledige beursvloer met 325 exposanten tijdens de Infra Relatiedagen 2024. Hier kunnen bezoekers de bouwplaats van de toekomst ontdekken met verschillende demonstraties van grote machines.

De beurs is van 13:00 tot 21:00. Ook zijn er verschillende foodcorners aanwezig! Je zal dus niets te kort komen 😉

Meer info over het Ondergrondse Infra Plein vind je hier.