Waterpark Yn ‘e Lijte

Opdrachtgever:

Alliander / Vereniging van Eigenaren

Locatie:

Grou

Op het Waterpark Yn ‘e Lijte hebben we een voedingskabel aangelegd en het particuliere net van 95 recreatiewoningen vervangen. Een pittige opdracht door de natte veengrond en de afstemming met veel partijen: bewoners, eigenaren, het recreatiepark en Alliander. Zij waren zeer tevreden over de wijze waarop we het werk hebben uitgevoerd. Reacties van klanten:

“Bij deze wil ik u graag hartelijk bedanken voor de uitstekende communicatie en service die u ons geleverd heeft! Vandaag zijn we met de nieuwe meterkast op het Liander netwerk aangesloten en de installatie ziet er erg netjes uit. “

“Dank voor uw bericht en ook voor de goede communicatie en afhandelen van de werkzaamheden. Prettig te ervaren dat grote projecten ook op goede wijze kunnen worden uitgevoerd.”

“Hartelijk dank voor de goede communicatie en begeleiding tijdens het proces.”

“Graag wil ik u complimenteren met de zeer zorgvuldige wijze van werken, zowel in de aanloop naar de werkzaamheden als bij de werkzaamheden zelf: duidelijk, niet overhaast, goede toelichting van uw kant bij de keuze en tijdige berichtgeving. Het zag er dit weekend allemaal heel netjes uit, de buitenomgeving was opgeruimd en de overgang is m.i. vlekkeloos verlopen. Echt een voorbeeld van hoe er gewerkt kan worden!”