Engineering

Complex wordt helder

Kabels en leidingen aanleggen is geen kunst, maar het vergt wel kunde. Onze engineers zorgen er voor dat het traject optimaal verloopt. Van begin tot eind. Hierbij fungeren ze altijd als aanspreekpunt. Dat schept helderheid.

Totaaltraject

Verkley is uw partner voor de aanleg van de civiele en werktuigbouwkundige infrastructuur, het uitvoeren van haalbaarheidsonderzoeken, het verzorgen van engineering en kostprijsberekeningen. We zijn gespecialiseerd in innovatieve oplossingen bij het aanleggen van industriële leidingen en installaties.

Passend plan vooraf

Voordat de schop de grond in gaat, stellen onze engineers een passend plan op. We kijken hoe gas, elektra, water, multimedianetwerken en telecom kunnen worden aangesloten. En naar welke materialen en technieken de klus het beste klaren. Uiteraard nemen we al uw wensen mee in het ontwerp.

Verschillende boortechnieken

Tegenwoordig zijn er verschillende manieren om ondergrondse infrastructuur te realiseren. Openbreken en egaliseren van de grond is er één van. Maar soms is er een complexere oplossing nodig. Dan kan gestuurd boren een geschikte oplossing zijn. 

Duidelijke eindrapportage

Geheel volgens de Wet Informatie-uitwisseling Ondergrondse Netten volgt na afronding van het project een eindrapportage. Hierin staat tot in detail uiteengezet wat er onder de grond is gewijzigd.