Sponsoring

Verbinden is gezond

We leggen duurzame verbindingen met sporters en de wereld om ons heen. Dit doen we door middel van sponsoring, maar ook door maatschappelijk verantwoord te ondernemen.

Maatschappelijk verantwoord

Verkley heeft een brede blik op ontwikkelingen in de maatschappij. Juist omdat we er zelf middenin staan. We doen dit door betrokken te zijn met anderen en zorgvuldig om te gaan met het milieu. Dit doen we vanuit de Corporate Responsibility (CR) gedachte. CR is een belangrijk strategisch speerpunt van ons en is door onze hele organisatie verweven.

Sport en sponsoring

In de sport wordt voortdurend gewerkt aan het ontwikkelen van talent. Dit doen we ook binnen Verkley. We werken aan goede omstandigheden en mogelijkheden. Zo kunnen ambitieuze mensen zich verder ontwikkelen. We willen ook sporters graag in de gelegenheid stellen om de beste prestaties neer te zetten. Daarom is Verkley met regelmaat (co) sponsor van diverse (sport)activiteiten in Friesland.

Sportclubs

Verkley is prominent aanwezig in het SC Cambuur stadion in Leeuwarden. Vanaf seizoen ’14-’15 hebben we een prachtig en opvallend bord ter hoogte van de middellijn en sinds augustus 2020 zijn wij naamgever van de businessclub. Ook sponsoren wij Lycurgus Volleybal, verschillende lokale (voetbal)clubs en HC Dokkum.